Tilbygning i Århus og omegn

Vi tilbyder tilbygning i Århus og omegn

Tilbygning i Åarhus, Risskov, Viby og Tilst

Få hjælp til din næste tilbygning i Århus og omegn hos Vel-Byg.
Vel-Byg tilbyder en verden af tilbygninger til din bolig. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion, når det kommer til vores tilbygninger i Århus og omegn.

En tilbygning i Århus og omegn kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig. Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse.

I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter. Men uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Vi har en bred håndværksmæssig erfaring for ombygning, renovering og nyt byggeri.

 

Kontakt os i dag for et tilbud på tilbygning

Skal vi hjælpe med din næste tilbygning i Århus? Så er du kommet til det rette sted.  Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre. Kontakt os og hør mere om tilbygning. Du kan ringe til os på (+45) 86 12 36 11​ eller sende en mail til mail@vel-byg.dk​ – Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores tømrer kan gøre for dig? Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave.

Du kan kontakte os på (+45) 86 12 36 11 eller på (+45) 26 20 66 08. Du er også velkommen til at skrive til vores mail: mail@vel-byg.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi straks tilbage.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os i dag

(+45) 86 12 36 11
mail@vel-byg.dk