Nyt badeværelse nær Århus

Nyt badeværelse, renovering af badeværelse, reparation og modernisering i Århus og omegn

Få hjælp og vejledning til et helt nyt badeværelse i Århus og omegn hos Vel-Byg Murerfirma ApS.
Vi er blandt branchens bedste til at udføre renovering af badeværelse, som vi blandt andet udfører for kunder i Åbyhøj, Risskov og Århus. Vi klarer både de små reparationer og den store modernisering. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, så både design og indretning passer til dit hjem.

Vælg en erfaren murer til at lave nyt badeværelse i Århus og omegn

Når du har brug for renovering af badeværelse, skal du selvfølgelig have et tilfredsstillende resultat, som du kan få glæde af i mange år. Du har derfor brug for en erfaren murer, der har styr på, hvordan en badeværelsesrenovering skal gribes an. Når du vælger at benytte os, er det lige præcis det, du får.

Vi har en masse erfaring med at udføre renovering af badeværelser. Vi kan derfor hjælpe dig med en gennemtænkt løsning, hvor der er taget højde for alle de små detaljer. Det sikrer dig et flot slutresultat. Derudover er det selvfølgelig med udgangspunkt i godt håndværk. Du får med andre ord et badeværelse i høj kvalitet, der kan holde i mange år. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har planer om et nyt badeværelse i Århus og omegn.

Rådgivning og vejledning i forbindelse med nyt bad

I forbindelse med renovering af badeværelse kan det være en smule overvældende at finde frem til den optimale løsning. Der er nemlig mange forskellige muligheder, når du skal have nyt bad. Vi kan dog hjælpe dig med rådgivning og vejledning, så du får det badeværelse, du drømmer om.

Vi tager en snak om, hvad du har nu, og hvad du ønsker i fremtiden. Ud fra dit behov kan vi komme med løsningsforslag, der passer til dit behov og dit budget. Når vi har fundet frem til en god løsning, sørger vi for at gøre det til en realitet. Vi er derfor med igennem hele projektet, når du skal have foretaget renovering af badeværelse.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen for renovering af badeværelse afhænger af, hvor omfattende renoveringen er. Vores priser kan også variere, alt efter om der er tale om et lille eller større badeværelse.

Når vi skal finde frem til en løsning, sørger vi dog for at tilpasse det til dit budget. Har du brug for en billig renovering, kan vi derfor også hjælpe med det.

Slip for besværet, og lad os stå for hele projektet

I forbindelse med renovering af badeværelse skal der typisk bruges forskellige håndværkere. Det kan være besværligt, hvis du selv står for at aftale tider og lignende med diverse håndværkere. Vi kan hjælpe dig med at slippe for besværet.

Ved at overlade entreprisen til os sørger vi for at koordinere hele projektet. Det betyder, at vi sørger for, at de rigtige håndværkere kommer på det rigtige tidspunkt. Du skal derfor kun forholde dig til én håndværker, når vi er ansvarlige for projektet. Du kan læne dig tilbage og lade os stå for alt det praktiske.

Få hjælp til valg af materialer

Vi har mange års erfaring med at udføre totalentreprise på badeværelser, og vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet. Der stilles strenge krav til materialer og overflader i badeværelset. Det gælder især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst.

Med Vel-Byg Murerfirma ApS som partner er du sikker på at få en renovering af badeværelse, der til fulde lever op til alle krav og regler.

Kontakt os gerne, hvis du vil have et nyt badeværelse nær Århus. Du kan ringe til (+45) 86 12 36 11 eller (+45) 26 20 66 08. Du kan også sende en mail til mail@vel-byg.dk​.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af nyt badeværelse nær Århus i dag

Ønsker du en pris på din badeværelsesrenovering? Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring på telefon (+45) 86 12 36 11 eller (+45) 26 20 66 08 – eller skriv til vores e-mail: mail@vel-byg.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

(+45) 86 12 36 11
mail@vel-byg.dk