Murer- og tømrerfirma

Murer- og tømrerfirma, som løser enhver opgave

Er du på udkig efter et dygtigt tømrerfirma, som kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos VEL-BYG Murerfirma ApS kan du få professionel hjælp til mange forskellige tømreropgaver. Vi servicerer mange forskellige kunder i og omkring Åbyhøj og Aarhus.

Efter mange år, hvor vi udelukkende har tilbudt hjælp til murerarbejde, har vi i løbet af de seneste par år udvidet vores virksomhed, så vi i dag også kan tilbyde et fuldt udstyret tømrerfirma. Vi kan med andre ord varetage både store og små opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en form for tømrerarbejde.

Hvad er prisen?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en tømrer koster i timen, da det varierer fra opgave til opgave. Ved mindre opgaver har vi typisk en fast, lav timepris, mens vi ved større projekter altid sammensætter et samlet tilbud til kunden.

Uanset hvad du mangler hjælp til, garanterer vi dog konkurrencedygtige priser hver gang.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at vores løsninger altid er veludførte og af høj kvalitet. Derudover blev vi nomineret til Årets håndværker i 2014 og 2015.

Vi er med andre ord et tømrerfirma, som altid er grundige i sit arbejde, og som leverer professionelle resultater til alle kunder. Vi overholder vores aftaler og rydder op efter os selv.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores tømrer kan gøre for dig? Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave.

Du kan kontakte os på (+45) 86 12 36 11 eller på (+45) 26 20 66 08. Du er også velkommen til at skrive til vores mail: mail@vel-byg.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi straks tilbage.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os i dag

(+45) 86 12 36 11
mail@vel-byg.dk